Wie ben ik

foto lisette

Ik ben Lisette ter Horst, 43 winters jong, en moeder van 3 bijzondere pubers. Autisme en hoogbegaafdheid hebben aan de opvoeding een uitdaging gegeven.
Sinds 1998 ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Kinderen zichzelf zien ontwikkelen en deelgenoot mogen zijn van hun ontwikkeling is een geweldige ervaring.
Op dit moment ben ik werkzaam als leerkracht van de TOP-klas Dr. Schaepmanstichting.

Daarnaast begeleid ik in mijn praktijk kinderen op zowel sociaal emotioneel vlak als met leerproblematiek.

Door mijn drive om ervoor te zorgen dat kinderen zich een kanjer voelen ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen. Ik heb een opleiding tot kindercoach gevolgd. Daarnaast ben ik mij aan het verdiepen in reflexintegratie volgens Blomberg Rhytmic Movement Training.